İnsan Kaynakları Yönetimi

ANABİLİM DALI HAKKINDA

Anabilim Dalı Adı: İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ ANABİLİM DALI
Anabilim Dalı Tanıtım Bilgisi: Yüksek lisans programımız ülke içinde İnsan Kaynakları ve Kariyer Danışmanlığını birleştirme konusunda benzersizdir. Programımızın misyonu, insan kaynakları ve kariyer danışmanlığı uzmanları tarafından yetenekli ve becerili işgücü oluşturmaktır. Programımızın mezunları çok ilgi görmektedirler ve prestijli organizasyonlarda çalışmaktadırlar. Program, pratik ve teorik bilgiye dayalıdır. Öğrencilere stajlar ve iş eğitimleri sağlanmaktadır.
2012-2013 Eğitim ve Öğretim Yılı içerisinde alanında ilk olarak İnsan Kaynakları Yönetimi Doktora programı açılmıştır.
Anabilim Dalı’na ait yüksek lisans dersleri, hafta içi her gün 18.00–21.00 saatleri arasında Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde yapılmaktadır.
Anabilim Dalı İletişim Bilgileri: 0-312 595 13 94
Bilim Dalları Başkanlarının İletişim Bilgileri: Anabilim Dalı Başkanı: Prof. Dr. Recep VARÇIN
Tel: +90 (312) 595 13 94
Mail: varcin@kariyer.org.tr