Anabilim Dalı Adı:İnsan Kaynakları Yönetimi
İnsan Kaynakları Yönetimi ve Kariyer Danışmanlığı tezsiz yüksek lisans programı 2. Öğretimde yürütülmektedir. Programın amacı bu alanda çalışan ve çalışmak isteyenleri kuramsal ve pratik bilgi ile donatmak ve sektörde nitelikli insanların istihdam edilmesini sağlamaktır. 2002 yılından bu yana programdan yüzlerce uzman mezun olmuş, mezunlar özel ve kamu kuruluşlarının insan kaynakları birimlerinde, yurdun dört bir yanında çalışmaktadır. Bunların yanı sıra mezunlarımızdan yurt dışında da çalışanlar bulunmaktadır. Bugüne değin yüzlerce öğrenci mezun olmuştur.

Program her iki yarıyılda da öğrenci kabul etmektedir. Siyasal Bilgiler Fakültesi, Eğitim Bilimleri Fakültesi, İletişim Fakültesi ve Ziraat Fakültesi öğretim üyeleri tarafından yürütülen program çoklu disiplin özelliğine sahiptir.
Anabilim Dalı’na ait yüksek lisans dersleri, hafta içi her gün 18.00–21.00 saatleri arasında Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde yapılmaktadır.

Prof. Dr. N. Müge KART
Tel: (0312)
e-posta
: ersoy@politics.ankara.edu.tr