ANKARA ÜNİVERSİTESİ YÜKSEK LİSANS BAŞVURULARI İÇİN “YÜKSEK LİSANS YABANCI DİL SINAVI” HAKKINDA

Ankara Üniversitesi Yüksek Lisans Yabancı Dil Sınavı İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerinde yapılacaktır. 29 Haziran 2024 tarihinde Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu ve Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Sınav Yönetim Merkezi ANKUZEF (ASYM) tarafından Yüksek Lisans Yabancı Dil Sınavına Ankara Üniversitesinde yüksek lisans yapmak isteyen tüm adaylar başvurabilir.
Ankara Üniversitesi Yüksek Lisans Yabancı Dil Sınavı başvurusunda bulunacak adaylar için sınav başvuruları 10-13 Haziran 2024 tarihleri arasında aday.ankara.edu.tr adresinden yapılacaktır.
Başvuruya ilişkin duyurular/ayrıntılar asym.ankara.edu.tr web adresinden ilan edilecektir. Sınavla ilgili tüm soru ve sorunlarınız için yabdil@ankara.edu.tr adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Bu ilan 10/06/2024 tarihinde yayınlanmıştır.

2024-06-10T09:48:06+03:00