Üniversite Yönetim Kurulunun 27/04/2022 tarihli toplantısında, “Ankara Üniversitesi Uluslararası Bilimsel Etkinlik Destek (UBED) İlkeleri”nde değişiklik yapılmasına karar verilmiştir.
UBED İlkelerine https://www.ankara.edu.tr/kurumsal/mevzuat/ilkeler/uluslararasi-bilimsel-etkinlik-desteklemeleri-ubed/  linkinden ulaşılabilmektedir. Gerekli bilgi ve belgelerin dosya olarak dosya aktarım platformlarına (dosyam.ankara.edu.tr/WeTransfer vb) yüklenerek bağlantı adresinin iletilmesi gerekmektedir.
Ayrıca, söz konusu destek başvurularının değerlendirmesi AVESİS sistemine kayıtlı bilgiler doğrultusunda yapılacak olup, başvuruya esas teşkil eden yayının mutlaka AVESİS sisteminde yer alması zorunluluğu bulunmaktadır.
Bu kapsamda, konu ile ilgili Veri Toplama ve Değerlendirme Birimi tarafından hazırlanan “Veri Yönetim Sistemi (AVESİS) Kullanım Kılavuzu”na aşağıdaki linkten erişilebilir.

Başvuru Formu
Başvuru ve Değerlendirme Formu
Seçilebilecek Cihaz ve Malzeme Seçim Kodu
AVESİS Kullanım Kılavuzu

Bu ilan 20/06/2022 tarihinde yayınlanmıştır.