Üniversitemiz tarafından; işbirliği yaptığımız üniversiteler, sanayi kuruluşları, meslek odaları, yatırımcı kuruluşlar ve enstitülerle birlikte akademisyenlerimiz ile lisans ve lisansüstü öğrencilerimizin devam eden veya tamamlanmış proje çalışmalarının, buluşlarının ve patentlerinin ticarileşmesi ile ulusal düzeyde tanıtımının hedeflendiği “TÜBİTAK 1503 Proje Pazarları Destekleme Programı” kapsamında “Disiplinlerarası Yapay Zeka Teknolojileri Proje Pazarı Etkinliği”nin 2025 yılı Şubat ayında düzenlenmesi planlanmaktadır.

Söz konusu Etkinlik kapsamında, ticarileşmeye yönelik olarak hazırlanan anketin aşağıdaki link üzerinden 25/10/2024 Cuma günü mesai bititmine kadar doldurulması gerekmektedir.

Anket linki

Bu ilan 11/10/2024 tarihinde yayınlanmıştır.