2016-17 Bahar Dönemi Doktora Yeterlik Sınavı Duyurusu

Enstitümüz 2016-2017 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı doktora yeterlik sınavları 08-26 Mayıs 2017 tarihleri arasında yapılacak olup, doktora yeterlik sınav başvuruları 06-10 Mart 2017 tarihleri arasında ilgili Anabilim Dalı Başkanlıklarına Enstitümüz web sitesinde yer alan dilekçe ile öğrenci tarafından yapılacaktır.

Başvuru yapan öğrencilerin listesi ve yeterlik sınav jürisi, tarihi ve sınav yerine dair bilgilerin Akademik Kurul Kararı ile 24 Mart 2017 tarihine kadar Enstitümüz Müdürlüğüne gönderilmesi gerekmektedir. Gerekli kontrollerin ardından Yönetim Kurulu Kararı ile kesinleşen yeterlik sınavına girecek adaylar ve sınav jüri, yer, gün ve saat bilgileri Enstitümüz web sitesinden ilgili öğrenciler için duyurulacak ve jüri görevlendirmeleri yazı ile Anabilim Dalı Başkanlıklarına bildirilecektir. Böylelikle sınav takviminde sıkışıklık ve aksamaların en aza indirilmesi amaçlanmaktadır.

Dilekçe

Önemle duyurulur