UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİNE GİRİŞ HAKKINDA

2020-2021 Öğretim Yılı Güz Yarıyılında uzaktan öğretim ile çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek olan ön lisans, lisans ve lisansüstü örgün programların dersleri sanal/canlı sınıflarda “ekampus.ankara.edu.tr” sistemi üzerinden; Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bünyesinde yürütülen uzaktan öğretim ön lisans ve lisans ve lisansüstü programları ile diğer fakülte, enstitü ve yüksekokullar tarafından yürütülen uzaktan öğretim programlarının dersleri ise sanal/canlı sınıflarda “oys.ankara.edu.tr” sistemi üzerinden yapılacaktır.

OİBS’e (eski sistem) kayıtlı öğrencilerin sistemine giriş için kullanacakları kullanıcı ad ve şifreleri, öğrenci numaraları olarak tanımlanmıştır.

OBS (yeni ) sistemine kayıtlı öğrenciler ise OBS kullanıcı ad ve şifreleri ile  sisteme giriş yapabilirler.

Bu ilan 05/10/2020 tarihinde yayınlanmıştır.