TEZ İZLEME KOMİTESİ TOPLANTILARI HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

Coronavirüs (COVID-19) küresel salgını dolayısıyla, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında yapılamayan Tez İzleme Komitesi toplantılarına ilişkin lisansüstü programlarımıza kayıtlı öğrencilerimizden alınan e-posta iletileri dolayısıyla, Enstitümüz Yönetim Kurulu’nun 6 Mayıs 2020 tarih ve 1690/1  sayılı kararıyla,  bahar yarıyılında yapılamayan Tez İzleme Komitesi toplantılarının, lisansüstü öğrencilerimizin mağduriyet yaşamamaları için “Ankara Üniversitesine Bağlı Enstitülerde Çevrimiçi Yapılacak Lisansüstü Sınavlar ve Tez İzleme Komiteleri Toplantıları ile ilgili Uygulama Esasları”na uyulmak şartıyla 11 Mayıs 2020 tarihinden başlayarak 31 Ağustos 2020 tarihine kadar gerçekleştirilmesine karar verilmiştir.

Önemle Duyurulur.

Bu ilan 06/05/2020 tarihinde yayınlanmıştır.