4. e-BEYAS 2019 SEMPOZYUM DUYURUSU VE BİLDİRİ ÇAĞRISI

Üniversitesi ev sahipliğinde Ankara Üniversitesi Bilgi Yönetim Sistemleri Belgelendirme ve Bilgi Güvenliği Merkezi (BİL-BEM), Ankara Üniversitesi Belge Yönetimi ve Arşiv Sistemi (BEYAS) Koordinatörlüğü, Ankara Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve Bilgi Yönetimi Dergisi tarafından TÜRKSAT Bilişim destek ve katkıları ile bu yıl dördüncüsü düzenlenen e-BEYAS 2019 Sempozyumu “Endüstri 4.0 Sürecinde Bilgi Yönetimi ve Bilgiana Güvenliği: eBelge-eArşiv-eDevlet-Bulut Bilişim-Büyük Veri-Yapay Zekâ” ve alt temaları ile 10-11 Ekim 2019 tarihleri arasında Ankara Üniversitesi Teknokent Konferans Salonu Gölbaşı 50. Yıl Yerleşkesinde gerçekleştirilecektir.

2016’dan beri 10 Ekim (10.10) `Dünya Elektronik Belge Günü’ olarak kutlanmaktadır.
Dünya genelinde olduğu gibi Ülkemizde de Ekim ayı `Ulusal Siber Güvenlik Farkındalık Ayı’ olarak ilan edilmiştir. Bu yıl dördüncüsü planlanan e-BEYAS 2019 Sempozyumu’nun bu tarihlerde olması etkinliğin önemini daha da artırmaktadır.

4 .e -Beyas Sempozyum  Programı hakkındaki bilgilendirme yazısına aşağıdaki linkten ulaşılmaktadır.

İlgililere önemle duyurulur.

Sempozyum Duyurusu ve Bildiri Çağrısı

Bu ilan 11/03/2019 tarihinde yayınlanmıştır.