2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURAN ADAYLARDAN JÜRİLER TARAFINDAN BAŞARILI BULUNAN YEDEK ADAYLARIN LİSTESİ

Ankara Üniversitesi Senatosu tarafından kabul edilen Sosyal Bilimler Enstitüsü lisansüstü program kontenjan ve kabul koşullarına göre, OBS üzerinden başvuruda bulunan ve ilgili Anabilim Dalı/Dalları tarafından yapılan bilimsel değerlendirme sınavı sonucunda, Ankara Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliğinin ilgili hükümlerince jüri tarafından başarılı bulunan yedek adayların isim, başarı puanı ve kesin kayıt tarihini içeren listeye aşağıdaki linklerden ulaşılabilmektedir. Yedek olarak kazanan öğrencilerin ilan edilen listede isimlerinin hizasında bulunan kesin kayıt tarihinde Enstitümüze gelerek kayıt yaptırması gerekmektedir.

Yayınlanan listelerde başarılı bulunan adayların online başvuru esnasında sisteme girdikleri bilgiler ile kesin kayıt sırasında Enstitümüze sunacakları evraklar arasında herhangi bir uyuşmazlık, eksik belge ya da yanlış beyânda bulundukları tespit edildiği takdirde, Ankara Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliği’nin 53/5.maddesi uyarınca, bu adayların kesin kayıt işlemleri Müdürlüğümüzce yapılmayacaktır.

Kesin kayıt için adayların Enstitümüze şahsen başvuruda bulunmaları ya da noter onaylı olarak vekâlet verecekleri kişi tarafından vekâlet yazısı ile birlikte kesin kayıt işlemlerinin yapılması gerekmektedir.

Kayıt işlemleri 12-13 Şubat 2019 tarihlerinde yapılacaktır. Bu tarihten sonra kayıt işlemleri kesinlikle yapılmayacaktır.

Kesin kayıt için gereken evraklara sosbilens.ankara.edu.tr/?page_id=293 adresinden ulaşılabilmektedir.

Dış Ticaret ve Uluslararası Pazarlama II.Öğr. YL
Din Eğitimi DR
Din Sosyolojisi YL
Felsefe Tarihi (Felsefe) YL
Finans II.Öğrt. YL
Gazetecilik YL
İnsan İlişkileri Uzaktan Eğitim YL
İnsan Kaynakları Yönetimi ve Kariyer Danışmanlığı II.Öğr.YL
Kamu Hukuku YL
Kent ve Çevre Bilimleri YL
Maliye (Kamu Ekonomisi) YL
Yönetim Bilimleri YL
Yönetim ve Strateji II.Öğr. YL

Bu ilan 11/02/2019 tarihinde yayınlanmıştır.