2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DENİZ HUKUKU TEZSİZ İ.Ö. (İNG.) PROGRAMINA BAŞVURAN ADAYLARIN BİLİMSEL DEĞERLENDİRME SINAV SONUÇLARI

Ankara Üniversitesi Senatosu tarafından kabul edilen Sosyal Bilimler Enstitüsü lisansüstü program kontenjan ve kabul koşullarına göre, OBS üzerinden online olarak başvuruda bulunan ve ilgili Anabilim/Bilim Dalları tarafından yazılı olarak yapılan bilimsel değerlendirme sınavı sonucunda, Ankara Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliği’nin ilgili hükümlerince sınav jürileri tarafından başarılı bulunan adayların isim, başarı puanı ve kesin kayıt tarihini içeren listeye aşağıdaki linklerden ulaşılabilmektedir. Kazanan öğrencilerin ilan edilen listede isimlerinin hizasında bulunan kesin kayıt tarihinde Enstitümüze gelerek kesin kayıt yaptırması gerekmektedir.
Yayınlanan listelerde başarılı bulunan adayların online başvuru esnasında sisteme girdikleri bilgiler ile kesin kayıt sırasında Enstitümüze sunacakları evraklar arasında herhangi bir uyuşmazlık, eksik belge ya da yanlış beyânda bulunduğu tespit edildiği takdirde, Ankara Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliği’nin 53/5.maddesi uyarınca, bu adayların kesin kayıt işlemleri Müdürlüğümüzce yapılmayacaktır.
Kesin kayıt işlemleri için adayların Enstitümüze şahsen ya da noter onaylı olarak vekâlet verecekleri kişi tarafından vekâlet yazısı ile birlikte başvuruda bulunulması gerekmektedir.

Kesin kayıt için gereken evraklara sosbilens.ankara.edu.tr/?page_id=293 adresinden ulaşılabilmektedir.

Deniz Hukuku (YL) (Tezsiz İ.Ö. (İng))

Bu ilan 05/09/2018 tarihinde yayınlanmıştır.