2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURAN ADAYLARDAN JÜRİLER TARAFINDAN BAŞARILI BULUNAN YEDEK ADAYLARIN LİSTESİ

Ankara Üniversitesi Senatosu tarafından kabul edilen Sosyal Bilimler Enstitüsü lisansüstü program kontenjan ve kabul koşullarına göre, OBS üzerinden başvuruda bulunan ve ilgili Anabilim Dalı/Dalları tarafından yapılan bilimsel değerlendirme sınavı sonucunda, Ankara Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliğinin ilgili hükümlerince jüri tarafından başarılı bulunan yedek adayların isim, başarı puanı ve kesin kayıt tarihini içeren listeye aşağıdaki linklerden ulaşılabilmektedir. Yedek olarak kazanan öğrencilerin ilan edilen listede isimlerinin hizasında bulunan kesin kayıt tarihinde Enstitümüze gelerek kayıt yaptırması gerekmektedir.

Yayınlanan listelerde başarılı bulunan adayların online başvuru esnasında sisteme girdikleri bilgiler ile kesin kayıt sırasında Enstitümüze sunacakları evraklar arasında herhangi bir uyuşmazlık, eksik belge ya da yanlış beyânda bulundukları tespit edildiği takdirde, Ankara Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliği’nin 53/5.maddesi uyarınca, bu adayların kesin kayıt işlemleri Müdürlüğümüzce yapılmayacaktır.

Kesin kayıt için adayların Enstitümüze şahsen başvuruda bulunmaları ya da noter onaylı olarak vekâlet verecekleri kişi tarafından vekâlet yazısı ile birlikte kesin kayıt işlemlerinin yapılması gerekmektedir.

Kayıt işlemleri 24-25 Temmuz 2018 tarihlerinde yapılacaktır. Bu tarihten sonra kayıt işlemleri kesinlikle yapılmayacaktır.

Kesin kayıt için gereken evraklara sosbilens.ankara.edu.tr/?page_id=293 adresinden ulaşılabilmektedir.

AB-Uluslararası İlişkiler (YL) (Tezli)
Çalışma Ekonomisi Ve Endüstri İlişkileri (YL) (Tezli)
Dilbilim (DR) (Doktora)
Din Sosyolojisi (DR) (Doktora)
Din Sosyolojisi (YL) (Tezli)
Dış Ticaret ve Uluslararası Pazarlama (YL) (Tezsiz II. Öğr.)
Felsefe Ve Din Bilimleri (YL) (Tezli)
Gazetecilik (DR) (Doktora)
Gazetecilik (YL) (Tezli)
Halkla İlişkiler Ve Tanıtım (DR) (Doktora)
Halkla İlişkiler Ve Tanıtım (YL) (Tezli)
İngiliz Dili Ve Edebiyatı (DR) (Doktora)
İnsan İlişkileri (YL) (Tezsiz Uzaktan Öğretim)
İnsan Kaynakları Yönetimi Ve Kariyer Danışmanlığı (YL) (Tezsiz II. Öğretim)
İşletme (YL) (Tezli)
Kelam (DR) (Bütünleşik Doktora)
Latin Dili Ve Edebiyatı (YL) (Tezli)
Maliye (Kamu Ekonomisi) (YL) (Tezli)
Medya ve İletişim Çalışmaları (YL) (Tezli İng.)
Özel Hukuk (YL) (Tezli)
Radyo-Televizyon-Sinema (DR) (Doktora)
Radyo-Televizyon-Sinema (YL) (Tezli)
Sinoloji (YL) (Tezli)
Siyaset Bilimi (YL) (Tezli)
Su Politikaları Ve Güvenliği (YL) (Tezli İng.)
Tasavvuf (DR) (Doktora)
Tefsir (DR) (Doktora)
Tefsir (YL) (Tezli)
Yeniçağ Tarihi (YL) (Tezli)
Yönetim Bilimleri (YL) (Tezli)
Yönetim ve Strateji (YL) (Tezsiz II. Öğr.)

Bu ilan 23/07/2018 tarihinde yayınlanmıştır.