Ankara Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliği Hakkında Öğrenci Bilgilendirme Notu

28 Kasım 2016 tarih ve 29902 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan Ankara Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliği, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılından itibaren uygulamaya girmiştir.
İlgili yönetmelik gereği yeni düzenlemeler getirilmiştir. Bu kapsamda, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılından itibaren 28 Kasım 2016 tarihli Ankara Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliği hükümleri uygulanmaya başlanmış olup, bu yönetmelik hükümleri 2016-2017 güz yarıyılı öncesi kayıtlı tüm lisansüstü öğrencilerimizi de kapsamakta ve şu anda bulundukları aşamalar göz önüne alınarak lisansüstü süreler ve kayıt silme maddelerinde belirtilen hususlar dikkate alınacaktır.
Lisansüstü programlarımızda kayıtlı öğrencilerimizin mağduriyet yaşamamaları için Ankara Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliği’ni dikkatli bir şekilde okumaları ve belirtilen kurallara uygun tedbirleri almaları büyük önem arz etmektedir.

Bilgilendirme Notu